top of page

Questies!

Jouw speurtocht naar levenskunst via 12 x 12 = 144 indringende en spannende vragen en beproevingen!


Levenskunst houdt in dat we teruggrijpen naar wat ons mens zijn ons vertelt door alle zintuiglijke ervaringen weer in vol bewustzijn te ervaren en zo tot een veel meer helend en holistische beeld te komen van wie wij zijn, waartoe we in staat zijn en wat voor wereld we van daaruit willen bouwen. (12 Zintuigen - 13 Deugden)

 

Questies bestaat uit 12 x 12 = 144 kaartjes, maar is toch geen 'spel'! Het is een speurtocht, een zoektocht, een queeste naar levenskunst en leiderschap. 

Zelfkennis is de kortste weg naar eigenaarschap over ons eigen bestaan. De relatie die we met onszelf onderhouden, met onze geliefden, vrienden, familie, buren, collega's, leidinggevenden, klanten of opdrachtgevers is daarvan afhankelijk. Questies kan daarbij van grote waarde zijn. Gebaseerd op het boek 12 Zintuigen 13 Deugden stelt het 12 x 12 indringende, originele, verrassende en soms hilarische vragen over jezelf en je relatie met anderen. Trage vragen welke je niet zomaar hoeft te beantwoorden. Bovendien leidt iedere vraag naar een Beproeving, een uitnodiging om je vraag te ondergaan om hem misschien te beantwoorden, te ondergaan of tot een oplossing te komen. Spannend maar werkzaam en helend! Voor individuen, relaties, groepen of teams. 

Je eigen, persoonlijke dodecaeder!

Wanneer je het spel aanschaft en ermee hebt gewerkt, kun je je eigen dodecaëder bouwen met de voor jou meest relevante, indringende of ontroerende vragen!

Nina Simone zingt en viert vooral wat ze wél heeft:

 12 senses.

bottom of page